Toimitusehdot

Toimitusehdot, voimassa 23.11.2015 alkaen

Verkkokauppa

Demokauppa Oy (1234567-8) myy elintarvikkeita noin 12km säteellä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen / -ehtojen muutoksiin.

Tarjoamme palvelullemme myös Tyytyväisyystakuun, joka takaa verkkokauppamme turvallisuuden. Se oikeuttaa teidät tarkistamaan tilaamasi tuotteet toimituksen tai luovutuksen yhteydessä ennen maksutapahtumaa. Näin voit olla varma, että tilaamasi tuotteet ovat aina tuoreita ja turvallisia.

Huomioi että tuotekuvat voivat erota toimitetusta tuotteesta. Mikäli tilattua tuotetta ei ole saatavilla, voi kauppias korvata tilatun tuotteen vastaavalla. Jos et halua tuotetta korvattavan vastaavalla tuotteella, pyydämme sinua laittamaan siitä maininnan lisätietoihin tilatessasi.

Tilaaminen

Tilaaminen edellyttää tietojen antamista ja/tai rekisteröitymistä ja toimitusosoitteen luovuttamista, jotta kotiin toimituksen (n.12km) mahdollisuus voidaan tarkistaa. Kaikki tallentamanne asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tilatessasi verkkokaupasta teidän edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Suomen alkoholilainsäädännön puitteissa emme voi toimittaa alkoholia kotiinkuljetuksella, joten alkoholia sisältäviä tuotteita ei verkkokaupasta voi ostaa kotiin kuljetettavaksi. Alkoholia voi täysi-ikäinen henkilö tilata valmiiksi keräillyksi ja noutaa sekä maksaa kaupalla.

Toimitusaika

Tänään tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle viimeistään huomenna. Jos haluat tilaamasi tuotteet samana päivänä, on tilaus jätettävä klo 15.00 mennessä. Toimitukset tapahtuvat normaalisti klo 15-18.00 välillä päivittäin. Kuljettajamme soittaa hetkeä ennen saapumista toimitusosoitteeseen. Muusta toimitusajasta voidaan myös sopia puhelimitse.

Tilatessasi ainoastaan tilattaville tuotteille keräilyn valmiiksi, kannattaa varata tunnin (1h) aika ennen tilauksen noutoa Kaupalta. Tilausten nouto on mahdollista kaupan aukioloaikana.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu kotiin tai mökille toimitettaessa pankki- tai luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, V Pay, American Express tai JBC). Halutessasi maksaa käteisellä, varaa tasaraha, sillä vaihtorahaa ei kuljettajalta ole saatavilla.

Tilausvahvistus

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Mikäli rekisteröidyit asiakkaaksi Demokaupan verkkokauppaan, voit muokata tilauksesi sisältöä kunnes se on otettu käsittelyyn.

Toimituskulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan kolmesta eri toimitustavasta (5€, 8€ tai 10€).

Vaihto- ja palautusehdot

Elintarvikkeita ei voi vaihtaa, eikä palauttaa. Tyytyväisyystakuu antaa sinulle mahdollisuuden peruuttaa ja palauttaa tuotteita toimituksen tai luovutuksen yhteydessä ennen maksutapahtumaa. Vialliset tai pilaantuneet tuotteet vaihdetaan. Viallinen tai pilaantunut tuote toimitetaan Pirren kauppaan takaisin, josta saa tilalle samanlaisen tuotteen ja kauppias hoitaa reklamoinnin toimittajalle.